Skicka meddelanden och dokument

Skapa ett rum

Så fort en personalanvändare har skapat ett rum så kan dess deltagare skriva meddelanden och dela dokument. Alla deltagare i ett rum kan skriva meddelanden och dela dokument (såvida personalanvändaren inte har inaktiverat den funktionen).

Dela dokument

Notiser

Tryck på gemet intill textfältet och välj fil eller bild. Alla filformat är tillåtna, men max 10 megabyte till storleken.

Mejlnotiser skickas till mottagarens angivna mejladress varje gång ett meddelande eller dokument skickas. En påminnelse skickas också efter 48 timmar om meddelandet fortfarande inte lästs.

Dela dokument

Tryck på gemet intill textfältet och välj fil eller bild. Alla filformat är tillåtna, men max 10 megabyte till storleken.

Inaktivera/aktivera meddelanden

Organisatörer i ett rum kan inaktivera meddelanden för samtliga deltagare.

1. Gå in i rummet.

2. Tryck på menyknappen uppe till höger.

3. Klicka på inställningar

4. Inaktivera/aktivera meddelanden genom att klicka på skjutknappen.

Integritet

Innehållet i rummet är endast synligt för dess deltagare.

Innehållet i rummet är endast synligt för dess deltagare.

© Healthmakers Technologies 2023